aalkat_print_icon.gif

Uddannelse i centrum

Katapulten

Katapulten Aalborg Katedralskole

Hvem er vi?

Vi er en gruppe elever og to lærere, som sammen med en række virksomhedsledere rejser til Silicon Valley i San Francisco i efteråret 2017. Vores mål er at lære om iværksætteri og disruption. I samarbejde med en række danske virksomheder drager vi ud for at indsamle den nyeste viden inden for de brancher, som gennemgår de største forandringer.

Vi vil samarbejde med virkelige virksomheder om virkelige problemstillinger. Vi vil operere der, hvor markedskræfterne gælder, og hvor det kun er de ideer, som skaber reel værdi, der overlever.

Se vores promoveringsvideo, klik her.

Sådan kan din virksomhed deltage

Synes du vores projekt lyder spændende? Du har flere muligheder for at deltage. Tag med på rejsen og netværk med en række andre virksomhedsledere, eller lad os indsamle viden for dig.

Vil du gerne støtte vores projekt, modtager vi gerne sponsorater, eller løser en opgave for dig mod betaling. Hvad enten det så er at uddele flyers, tælle op til status eller noget helt tredje.   

Vi har nemlig givet os selv det benspænd, at vi kun må betale 10% af rejseomkostningerne. Resten skal vi skaffe ved at være innovative. Vi har sat barren højt for at presse os selv, og vi accelererer der, hvor normale skoleprojekter stopper. Vi samarbejder allerede med flere virksomheder og organisationer.

Hvem står bag?

Rejsen er arrangeret af foreningen Katapulten, som har hjemme på Aalborg Katedralskole. Rejsen er et led i projektet "Entreprenørskab på de nordjyske ungdomsuddannelser". Projektet ønsker at fremme entreprenørskabskompetencerne hos de nordjyske unge og styrke samarbejdet mellem elever og virksomheder i Nordjylland. Region Nordjyllands uddannelsespulje har støttet projektet.

Skal vi samarbejde?

Synes du, at vores projekt lyder spændende, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hører gerne fra dig, hvad enten du har spørgsmål, eller du synes, at projektet lyder interessant for din virksomhed.

Kontaktperson:
Jakob Gade på telefon 51 62 28 51 eller send en mail til jg@aalkat-gym.dk
Rasmus Damkilde - mail: rd@aalkat-gym.dk 

 

Kontaktperson

Jakob Brolin Gade

Kontaktperson

Rasmus Damkilde