aalkat_print_icon.gif

Uddannelse i centrum

Nyhed

08.02.2019

Innovationsmesse på Aalborg Katedralskole


STORT til lykke til Emilie, Fernández, Emma G, Julia Z og Hannike – alle fra 2.m, der i dag var gruppen, gik af med sejren i innovationskonkurrencen ved innovationsmessen på Aalborg Katedralskole. Gruppens innovative produkt hed: ”Home bugs”, og omhandler, hvordan man selv kan avle insekter, som kan bruges i egen madlavning, og dermed gavne miljøet.

Alle 2.g-klasser deltog i innovationsmessen, og fra hver klasse fremviste klassens vindergruppe sit innovative produkt. Ideerne var mange. Lige fra miljøvenlige cigaretfiltre, miljørigtige kaffebægre, organdonation, giftfri sprøjtemiddel til vinplanter og meget mere.

Alle grupper fremviste deres innovative produkter med stor overbevisning og engagement, så det var en  svær opgave for dommerpanelet at nå frem til en afgørelse blandt de mange gode projekter. Dommerpanelet bestod af Steffen Lervad Thomsen, teamkoordinator for Center for grøn omstilling i Aalborg Kommune og Christian Ingerslev, CEO 2operate, bestyrelsesmedlem i BrainsBusiness samt lektor Rikke Taber fra Aalborg Katedralskole.

Alt i alt en berigende innovationsmesse med højt humør og god stemning blandt de deltagende.