aalkat_print_icon.gif

Uddannelse i centrum

Nyhed

07.09.2018

Idrætsdag


Fredag den 7. september var der idrætsdag for alle elever på Aalborg Katedralskole. Dagen var programsat fra morgenstunden med fællesopvarmning til normal skoletids afslutning kl. 13.45, hvor der var præmieoverrækkelse til årets idrætsklasse. Men – vejrguderne var ikke med os i år. Silende regn gjorde, at vi måtte afbryde arrangementet ved middagstid.

På selve idrætsdagen skulle eleverne sammen med deres klasse rundt til 9 forskellige aktiviteter på skolens område og konkurrere mod skolens andre klasser. Alle i klassen deltog i aktiviteterne for at forsvare klassens ære. Derfor var eleverne selvfølgelig iført deres sejeste, mest retro, mest neonfarvede eller mest funktionelle idrætstøj.

Måden man vandt idrætsdagen på var selvfølgelig ved at vinde så mange idrætsaktiviteter som muligt. Men der kunne også opnås point i konkurrencen for en god sportslig optræden, fairplay, opbakning og sammenhold.

Der blev kæmpet, dystet, heppet og grint med kammeraterne og for første gang i skolens historie løb en hf-klasse af med sejren.

Stort til lykke til 1.r, som vandt kampen om at blive årets idrætsklasse.