aalkat_print_icon.gif

Uddannelse i centrum

Nyhed

27.06.2018

Årets sidste eksamensdag


Endnu engang til lykke med veloverstået eksamen til årets mange smukke og dygtige hf'ere og stx'ere. I dag onsdag den 27. juni var det sidste eksamensdag på vores skole.

Vi har fået følgende ord med på vejen fra et par stykker af de nye studenter:

Tobias Hermann, 2p, hf'er 2018

Det har været 2 helt fantastiske år på Aalborg Katedralskole. Skolen er meget inkluderende. Aalborg Katedralskoles lærere har givet mig den bedste undervisning, jeg nogensinde har oplevet.

Daniel Thomsen, 2.r, hf'er 2018

Jeg har været rigtig glad for at gå på Aalborg Katedralskole. Undervisningen har været i top, og jeg har lært meget. Det har betydet meget, at lærerne har været interesseret i, at det skulle gå godt for os elever.

Stine Roed, 2.r, hf'er 2018:

Det har været udfordrende men også meget socialt og fagligt lærerigt. Jeg havde høje forventninger, og de er blevet indfriet til fulde. Jeg har knoklet, og jeg har været meget glad for, at der ikke gives standpunktskarakterer i hf.

Jakob Korsholm Borum, 3.j, student 2018

Det har været utroligt dejligt at gå på Aalborg Katedralskole. Her er plads til alle, og man føler sig velkommen. De 3 gymnasieår har budt på både faglig fordybelse og en lang række sociale arrangementer. Det har været rigtigt godt.

Maja Mørk, 3.x, student 2018

Jeg har haft en dejlig tid på Aalborg Katedralskole. Jeg har været glad for at gå i en klasse med et godt sammenhold. Fagligt set har jeg også lært rigtigt meget. Jeg har også stor ros til skolens studievejledere, der altid er parat med god støtte og vejledning.

Thea Grøn Sonne, 3.c, student 2018

Det var været en rigtig god skole at gå på. Fagligt set har jeg lært meget. Det har også været et super godt sted socialt set.