aalkat_print_icon.gif

Uddannelse i centrum

Nyhed

09.10.2017

Indvielse af topmoderne lokaler i G-bygningen


Fredag den 6. oktober var der indvielse af Aalborg Katedralskoles super flotte og topmoderne undervisningslokaler i G-bygningen.

Alle skolens elever og personale samt repræsentanter for skolens bestyrelse var inviteret til kagemand og sodavand i dagens anledning.

De nye bygninger blev taget i brug allerede ved skolestart, og rektor Christian Warming kunne derfor i sin velkomsttale glæde sig over, at både undervisningslokaler og fællesarealer er blevet godt modtaget og benyttet af såvel elever som lærere – både i og uden for normal undervisningstid.

Der var også stor ros fra bestyrelsesformanden for Aalborg Katedralskole, Søren Kristiansen, for det nye musik- og undervisningshus. Blandt vigtige ting, som Søren Christensen påpegede, er den store udfordring i at få kulturen og Katedralskole-ånden fra de gamle skolebygninger til at leve videre i det nye regi.

Elevrådsformand Cecilie Lindgaard Jensen, 3.j takkede på elevernes vegne for musik- og undervisningshuset og var sikker på, at hun talte på alle elevers vegne, når hun sagde, at bygningen er én, vi alle kan være stolte af.

Dagen blev endvidere krydret med musikalske indslag fra Underholdningsorkestret, Kammerkoret, skolens Big-band og Discoband.