Uddannelse i centrum

Nyhed

05.04.2017

Spanske elever og deres lærere besøger Aalborg Katedralskole


  Judith Jensen, Karen Kirk Pedersen og 2.a har i denne uge besøg af Institutua Askatasuna fra Burlada, Pamplona, Navarro i Spanien.

  Spanierne kom lørdag middag den 1. april og tog straks med familierne hjem, for at mødes på skolen igen mandag morgen efter 1½ familiedag, hvor de enkelte familier lavede forskellige ting med deres gæster.

  Mandagen bød på rundvisning på skolen, efterfulgt af præsentation til morgensamling af rektor på spansk. Herefter gik turen langs Limfjorden med stop undervejs ved Slottet, Utzon, Musikkens Hus, Nordkraft og Karolinelund, og tilbage gennem den gamle bydel med bl.a Jens Bang Stenhus, Klostret, Budolfi og Latinergyden.

  Eftermiddagen brugte de spanske og danske elever på at spille rundbold på skolen med efterfølgende besøg hos Slotsbageren.

  Tirsdagen bød på engelskundervisning for vore gæster i forskellige klasser, samt biologiundervisning for een af de spanske lærere. Dernæst idrætsundervisning med den danske klasse, og besøg på Kunstmuseet.

  Resten af ugen er også spækket med programpunkter, og en spanskaften for alle skolens spanskelever, så alle kan få lejlighed til at hilse på vore gæster.

  Torsdag er vi alle i Skagen.