Uddannelse i centrum

Udvekslingsstudenter

Udvekslingsstudenter 2017/18

Bagerst fra venstre:
Veronica fra Brasilien (3.d) - Soheil fra Frankrig (gk5) - Martina fra Italien (2.d) - Santiago fra Peru (2.y) - Bruno fra Brasilien (2.z).

Forrest fra venstre:
Sierra fra USA (gk8) - Camila fra Ecuador (2.c) - Stephanie fra Mexico (2.m) - Aiden fra Canada (2.x).

 

Skolen har i år 9 udvekslingsstudenter fra 8 forskellige lande. Vi har fordelt eleverne efter alder, således at 2 går i 1.g, 6 i 2.g og 1 i 3.g.

I efteråret får de danskundervisning på Sprogcentret mandag og onsdag eftermiddag, og resten af tiden følger de undervisningen på Katedralskolen.

De skal i efteråret koncentrere sig om at lære dansk og følge undervisningen i engelsk og 2. fremmedsprog. Til foråret skal de så følge med i alle fag - så godt som de nu kan, alt efter hvor gode de bliver til dansk. Det er ofte meget forskelligt.

Indimellem er de ude i andre klasser for at fortælle om deres land, og de vil også gerne deltage i skolens frivillige aktiviteter. Vore udvekslingsstudenter får en kulturel oplevelse, men det gør skolens elever også. Samtidig får de et større globalt udsyn ved mødet med unge fra mange lande, de ellers ikke er vant til at være i kontakt med.